Laser Vago: sportief en veelzijdig!

De Laser Vago is een zeer veelzijdige en sportieve zeilboot. Dankzij het unieke Laser reefsysteem en rolfok kun je onder alle omstandigheden zeilen! Alleen of met zijn tweeën met trapeze en gennaker. Vanwege de mogelijkheid om zeilen te wisselen (Standaard of XD) kun je zowel recreatief alsook sportief zeilen. Ga je voor de grotere uitdaging, dan kies je voor de Vago XD met een groter grootzeil en een grotere gennaker.

Een moderne look en perfecte performance!

De polyethyleen romp van de Laser Vago is onverwoestbaar en onderhoudsvrij. De Laser Vago heeft een ruime zelflozende kuip en een hoge giek waardoor iedereen comfortabel zit. De zeilboot heeft een modern tuigage, waarbij alle trimmogelijkheden perfect gepositioneerd zijn en eenvoudig te verstellen. De rolfok is standaard, waardoor de boot ook goed als eenmansboot te zeilen is.

Specificaties

  • Lengte: 4,20 m2
  • Breedte: 1,56 m2
  • Zeiloppervlak Comfort grootzeil: 8,00 m2
  • Zeiloppervlak XD grootzeil: 9,32 m2
  • Zeiloppervlak Comfort gennaker: 11,38 m2
  • Zeiloppervlak XD gennaker: 13,00 m2
  • Zeiloppervlak fok: 2,66 m2
  • Aantal personen: 1 – 2
  • Transport: combitrailer

Ultiem zeilplezier!

De Laser Vago is binnen enkele minuten opgetuigd. Met het éénlijnige gennaker systeem is het hijsen en strijken van de gennaker zo gebeurd. Met de combitrailer is de boot door iedere personenauto gemakkelijk te vervoeren. Iedereen kan de boot gemakkelijk in en uit het water halen met de trolley.

Handleidingen & brochures

LaserPerformance

Iedere zeilboot die LaserPerformance ontwerpt en bouwt is gebaseerd op decennia lange zeilervaring. Hierdoor weten onze designers precies waar een comfortabele, betrouwbare maar ook sportieve zeilboot aan moet voldoen: ruime overzichtelijke kuip, modern en gemakkelijk te hanteren tuigage en onverwoestbare rompen. Of je nu voor de eerste keer gaat zeilen, of dat je deelneemt aan de Olympische Spelen……. we hebben alles meegemaakt en we helpen je graag met het uitkiezen van de beste boot voor jou. Zodat ook jij een geweldige zeilervaring beleeft met een Laser zeilboot! Tot op het water!

Contact

Send messageclear

Bezoek ons

LaserPerformance dealer in de Benelux:

Sailcenter B.V.

IJmeerdijk 18

1361 AA Almere

 

T: + 31 (0) 36 5408895

E: info@sailcenter.com