De Sunfish, wie kent deze zeilboot niet?

De Sunfish is een van de meest populaire recreatieve zeilboten ter wereld. Ideaal voor het ultieme vakantiegevoel! Vanwege het klassieke design, de ongeëvenaarde stabiliteit en het handlings gemak kan iedereen jong of oud met plezier zeilen in de Sunfish!

Alleen of met zijn tweeën te zeilen

Je kunt de Sunfish alleen zeilen of met zijn tweeën. De lichtgewicht romp kan gemakkelijk op het dak van de auto vervoerd worden. Dus zin om te zeilen? Leg de Sunfish op het dak van je auto en ga! Binnen een paar minuten ben je opgetuigd!

Handleidingen & brochures

Meer informatie over de Laser Sunfish kunt u vinden in:

LaserPerformance

Iedere zeilboot die LaserPerformance ontwerpt en bouwt is gebaseerd op decennia lange zeilervaring. Hierdoor weten onze designers precies waar een comfortabele, betrouwbare maar ook sportieve zeilboot aan moet voldoen: ruime overzichtelijke kuip, modern en gemakkelijk te hanteren tuigage en onverwoestbare rompen. Of je nu voor de eerste keer gaat zeilen, of dat je deelneemt aan de Olympische Spelen……. we hebben alles meegemaakt en we helpen je graag met het uitkiezen van de beste boot voor jou. Zodat ook jij een geweldige zeilervaring beleeft met een Laser zeilboot! Tot op het water!

Contact

Send messageclear

Bezoek ons

LaserPerformance dealer in de Benelux:

Sailcenter B.V.

IJmeerdijk 18

1361 AA Almere

 

T: + 31 (0) 36 5408895

E: info@sailcenter.com